tka
kino Panorama
Vrátnice
zavři ≡ menu

OBECNÁ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace je příspěvkovou organizací Města Rožnov pod Radhoštěm, který je jeho zřizovatelem. Hlavním úkolem naší organizace je zajištění kulturní činnosti ve městě Rožnov pod Radhoštěm.

T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace zpracovává osobní údaje v souladu s požadavky Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů nebo také GDPR).

T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace je správcem Vašich osobních údajů, která zpracovává zejména za účelem:

  • kulturní činnost

Kontaktní adresa správce:

T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace, Zemědělská 592, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm, IČ: 44740743,  telefon: +420571651233, e-mail: lenka.vicarova@tka.cz

ID datové schránky: ux2k9vt

Kontaktní adresa na referenta správy ochrany osobních údajů pro řešení Vašich požadavků a dotazů:

adresa: T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace, Zemědělská 592, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm, telefon: +420571651233, e-mail: ekonomicke@tka.cz, ID datové schránky: ux2k9vt

Vaše nezbytné osobní údaje jsou shromažďovány a dále zpracovávány zejména na základě Vaší přihlášky (smlouvy o poskytování služeb), v rámci které jsou shromažďovány Vaše identifikační a kontaktní údaje. Další nezbytné údaje mohou být shromažďovány a dále zpracovávány na základě oprávněného zájmu T klubu – kulturní agentury, příspěvkové organizace.

V některých případech mohou být Vaše osobní údaje shromažďovány a dále zpracovávány na základě Vámi uděleného souhlasu, který vždy vyjadřuje svobodný, konkrétní, informovaný a jednoznačný projev Vaší vůle se zpracováním Vašich osobních údajů za daným účelem a jehož součástí je vždy informace o možnosti udělený souhlas kdykoliv odvolat.

Při zpracování Vašich osobních údajů nedochází k automatizovanému rozhodování, na jehož základě by byly činěny úkony či rozhodnutí, jejichž obsahem by byl zásah do Vašich práv či oprávněných zájmů.

Vaše osobní údaje jsou zpracovávány pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování. Po uplynutí této doby jsou osobní údaje zlikvidovány nebo jsou dále uchovány po dobu stanovenou platným Spisovým a skartačním plánem, vydaným v souladu se zákonem č. 499/2004 Sb., o archivnictví a spisové službě.

V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte právo na přístup k Vašim osobním údajům, na jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, vznést námitku proti jejich zpracování, případně uplatnit právo na přenositelnost údajů a další práva podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

Svá práva a požadavky uplatňujte u referenta správy ochrany osobních údajů.

Vaše požadavky budou vždy řádně posouzeny a vypořádány v souladu s příslušnými ustanoveními obecného nařízení. V případě, že nebudete souhlasit s vypořádáním Vašich požadavků a žádostí, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů.

aktuálně z programu

Pondělí 10. až pátek 14. prosince 2018 - 14:00 - 18:00 - Masarykovo náměstí

VÁNOČNÍ TRHY

Rožnov pod Radhoštěm ve spolupráci s T klubem – kulturní agenturou Vás zvou na Vánoční trhy.

Pondělí 10. prosince se stane oficiálně prvním dnem, který otevře na rožnovském Masarykově náměstí Vánoční trhy. Ty budou trvat do pátku 14. prosince. Po celý týden od 14 hodin vám prodejci nabídnou vánoční zboží. Můžete se potkat se svými přáteli u dobrého moku, poslechnout si vystoupení dětí z rožnovských základních škol a koncerty kapel.

Představí se Vám děti ze ZŠ 5. května  hrou na flétničky, vystoupí sbor Hvězdička se ZŠ Pod Skalkou, ve středu se podíváte na pohádku Tři bratři v podání dětí ze ZŠ Videčská, děti ze ZŠ Koryčanské Paseky Vám zazpívají, zahrají, ale také zatancují ve čtvrtek a v závěru týdne vám děti ze ZŠ Sedmikráska zahrají na klavír a zazpívají. Děti vám budou hrát a zpívat každý den od 14.15 hodiny. Od 16.30 si pak budete moci zatancovat každý den s jinou kapelou. V nabídce je koncert ostravské folkrockové kapely Šajtar, písničkář Václav Fajfr s Acustriem, taktéž z Ostravy, folklorně bigbítová kapela Docuku z Valašského Meziříčí, legendární rožnovští bratři Mičolíci a jejich Navalentym a závěr trhů bude patřit známé a rockově nabité kapele Vypsaná fixa.

V tomto nabitém týdnu proběhne také celorepubliková akce ČESKO ZPÍVÁ KOLEDY. Zazpívat si s námi, spolu s celým Českem a kapelou Docuku můžete přijít ve středu 12. prosince od 17:50 hodin.

  • Pondělí
    • 14:15 Vystoupení dětí ze ZŠ 5. května
    • 16:30 Šajtar
      • koncert ostravské folkrockové kapely
  • Úterý
  • Středa
    • 14:15 Vystoupení dětí ze ZŠ Videčská
    • 16:30 Docuku
      • koncert folklorně-bigbítová hudební skupiny z Valašského Meziříčí
    • 17:50 Česko zpívá koledy - zpěvník k tisku
      • Přijďte si společně s námi a kapelou Docuku zazpívat pět velmi známých koledy společně s celým Českem. Osmý ročník celonárodní akce vytvořené redakcí Deník.
  • Čtvrtek
    • 14:15 Vystoupení dětí ze ZŠ Koryčanské Paseky
    • 16:30 Navalentym
      • koncert známých bratrů Mičolíků
  • Pátek
    • 14:15 Vystoupení dětí ze ZŠ Sedmikráska
    • 16:30 Vypsaná fixa
      • koncert rockové kapely z Pardubic

  • Minimální prodejní doba: 14:00 – 18:00
  • Maximální prodejní doba: 13:00 – 19:00

➤ facebook událost

Více v sekci Vánoční trhy.

V rámci akce budou pořizovány obrazové a zvukové záznamy za účelem naší prezentace na webu, sociálních sítích a v médiích. TKA nenese odpovědnost za záznamy pořízené a zveřejněné jinými subjekty.
➤ obecná informace o zpracování osobních údajů

Sobota 15. prosince 2018 - 20:00 - Vrátnice

THOM ARTWAY, PATRIK BERÁNEK

Thom Artway je český pop-folkový zpěvák a muzikant. Patří ke generaci mladých písničkářů, kteří vyrůstali s kytarou v ruce na ulicích světových měst. Jako busker začínal u Lennonovy zdi v Praze na Malé Straně. V roce 2013 nahrál EP Still Standing Unknown. V této době také strávil pět měsíců v Austrálii, kde se věnoval cestování a pouličnímu hraní.
První singl I Have No Inspiration byl vydán v roce 2015 a zaznamenal obrovský úspěch. Skladba se okamžitě stala hitem a na více než rok a půl ovládla přední příčky českých hitparád. Následovalo očekávané debutové album s názvem Hedgehog, které vyšlo u vydavatelství Warner Music v září 2016. Za desku získal Thom Artway hned dvě ceny Akademie populární hudby Anděl 2016, a to v kategoriích Zpěvák roku a Objev roku.
Thom Artway je výhercem projektu Czech Fresh, který je zaměřen na podporu exportu české hudby do zahraničí a jehož cílem je, ve spolupráci s respektovanou hudební agenturou United Talent Agency, představit vítězného umělce na mezinárodní hudební scéně.

Posledního srpna vyšla nová deska All I know, na které opět spolupracoval s Lukášem Chromkem stejně jako na dvěma Anděly oceněném debutu Hedgehog. Novinka, na které se v jedné písní objeví Lenny, se nese spíše ve svižnějším tempu a zazní na ní i elektronika. „Album All I Know začalo vznikat v Indonésii na ostrově Sumatra, kam jsem odcestoval na začátku roku 2017. Dvacet dní na téměř opuštěném ostrově Sikandang mi poskytlo základ ke třem písním." Mladého písničkáře z Valašska čeká podzim nabitý koncerty doma i v zahraničí (UK, HU, AT, FR, PL).  
Recenzenti novou desku chválí: "...První řadovka "Hedgehog" se i přes hit "I Have No Inspiration" hodila hlavně k vyhřátému krbu za podzimních večerů, ta druhá má minimálně dva nosné pilíře. Jeden oslavuje lásku k muzice v té nejniternější podobě, ten druhý manifestuje, že ani s moderní produkcí za zády a chutí občas si zaexperimentovat se tenhle talent z Vlachovic neztratí."

Před Tomem vystoupí talentovaný místní hudebník Patrik Beránek s kapelou. Kombinace starých kytarových vlivů a moderního zpěvu vytváří neobvyklé pojetí hudby, ve které si své najdou všichni - mladí, staří, posluchači a snad i hudebníci. Patrik hrál v mnoha kapelách, z počátku rytmickou, později většinou sólovou elektrickou kytaru - žánry jako funk, soul, jazz, blues či rock n roll. (kupříkladu Fish & fish, Celboss, United Sound, Big band ad.). Jeho hudba nemá tedy jen jeden určitý směr, kromě zmiňovaných vychází také z indie rocku a alternativní hudby. Výrazným prvkem je vintage zvuk starého aparátu a dynamický rozsah písní, kdy často uslyšíte přecházení z tichého šepotu až po nával hlasitého burácení všech nástrojů.

Vstupné do 14. 12. 170 Kč v den koncertu 200 Kč. Předprodej od 16. 10. 2018 v T klubu, TIC  nebo online.

video

V rámci akce budou pořizovány obrazové a zvukové záznamy za účelem naší prezentace na webu, sociálních sítích a v médiích. TKA nenese odpovědnost za záznamy pořízené a zveřejněné jinými subjekty.
➤ obecná informace o zpracování osobních údajů

1 2 3 1 2 3