tka
kino Panorama
Vrátnice
zavři ≡ menu

OBECNÁ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace je příspěvkovou organizací Města Rožnov pod Radhoštěm, který je jeho zřizovatelem. Hlavním úkolem naší organizace je zajištění kulturní činnosti ve městě Rožnov pod Radhoštěm.

T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace zpracovává osobní údaje v souladu s požadavky Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů nebo také GDPR).

T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace je správcem Vašich osobních údajů, která zpracovává zejména za účelem:

  • kulturní činnost

Kontaktní adresa správce:

T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace, 1. máje 1000, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm, IČ: 44740743,  telefon: +420571651233, e-mail: tka@tka.cz

ID datové schránky: ux2k9vt

Kontaktní adresa na referenta správy ochrany osobních údajů pro řešení Vašich požadavků a dotazů:

adresa: T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace, 1. máje 1000, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm, telefon: +420571651233, e-mail: ekonomicke@tka.cz, ID datové schránky: ux2k9vt

Vaše nezbytné osobní údaje jsou shromažďovány a dále zpracovávány zejména na základě Vaší přihlášky (smlouvy o poskytování služeb), v rámci které jsou shromažďovány Vaše identifikační a kontaktní údaje. Další nezbytné údaje mohou být shromažďovány a dále zpracovávány na základě oprávněného zájmu T klubu – kulturní agentury, příspěvkové organizace.

V některých případech mohou být Vaše osobní údaje shromažďovány a dále zpracovávány na základě Vámi uděleného souhlasu, který vždy vyjadřuje svobodný, konkrétní, informovaný a jednoznačný projev Vaší vůle se zpracováním Vašich osobních údajů za daným účelem a jehož součástí je vždy informace o možnosti udělený souhlas kdykoliv odvolat.

Při zpracování Vašich osobních údajů nedochází k automatizovanému rozhodování, na jehož základě by byly činěny úkony či rozhodnutí, jejichž obsahem by byl zásah do Vašich práv či oprávněných zájmů.

Vaše osobní údaje jsou zpracovávány pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování. Po uplynutí této doby jsou osobní údaje zlikvidovány nebo jsou dále uchovány po dobu stanovenou platným Spisovým a skartačním plánem, vydaným v souladu se zákonem č. 499/2004 Sb., o archivnictví a spisové službě.

V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte právo na přístup k Vašim osobním údajům, na jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, vznést námitku proti jejich zpracování, případně uplatnit právo na přenositelnost údajů a další práva podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

Svá práva a požadavky uplatňujte u referenta správy ochrany osobních údajů.

Vaše požadavky budou vždy řádně posouzeny a vypořádány v souladu s příslušnými ustanoveními obecného nařízení. V případě, že nebudete souhlasit s vypořádáním Vašich požadavků a žádostí, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů.

aktuálně z programu

Pátek 23. srpna 2019 - 10:00 - 17:00 - pěší zóna u Společenského domu (ul. Palackého)

FARMÁŘSKÉ TRHY 4

Prodej farmářských a spřízněných produktů od lokálních producentů. Přijďte si nakoupit drůbež z farmy, mléčné výrobky, med a další věci, nejen k snědku. Pokud máte tip na vhodné prodejce, kontaktujte nás, rádi zpestříme nabídku o další farmářské produkty.

V rámci akce budou pořizovány obrazové a zvukové záznamy za účelem naší prezentace na webu, sociálních sítích a v médiích. TKA nenese odpovědnost za záznamy pořízené a zveřejněné jinými subjekty.
➤ obecná informace o zpracování osobních údajů

Neděle 25. srpna 2019 - 18:00 - hudební altán

KOMORNÍ ŽESTĚ

Koncert k 40. výročí dechového kvintetu Komorní Žestě.

Dechový kvintet Komorní žestě hraje na svých koncertech převážně skladby renesančních a barokních autorů intrádního charakteru. Svůj původní repertoár trvale rozšiřuje o skladby autorů z období klasicizmu, romantizmu a hraje také i skladby moderní (skladby populární, swingové, muzikálové a lidovky). V současné době má kvintet v repertoáru více než 200 skladeb původních i upravených. Kvintet nahrál řadu skladeb v Čs. rozhlasu a několikrát se úspěšně podílel na natáčení zábavných pořadů v Čs. televizi Ostrava.  Kvintet přispívá svou činností k popularizaci komorní hudby v netradičním nástrojovém obsazení. Koncerty kvintetu jsou doprovázeny odborným výkladem k jednotlivým skladbám i autorům.

Kvintet hraje ve složení: Ing. Jaromír Kolman – trubka, vedoucí kvintetu, Vladimír Zeman – trubka, Václav Stodůlka – pozoun, Lukáš Riedl – pozoun, Ing. Jiří Urbanec – tuba.

Zábavný program pro děti během koncertu připraví Montessori Klubko.

Vstupné dobrovolné.

V rámci akce budou pořizovány obrazové a zvukové záznamy za účelem naší prezentace na webu, sociálních sítích a v médiích. TKA nenese odpovědnost za záznamy pořízené a zveřejněné jinými subjekty.
➤ obecná informace o zpracování osobních údajů

Pátek 30. srpna až pátek 4. října 2019 - 17:30 - Brillovka, velký sál

MARIUS KOTRBA 60

V Rožnově pod Radhoštěm se uskuteční výstava u příležitosti nedožitých 60. narozenin rožnovského sochaře a malíře Maria Kotrby. Výstava proběhne v industriálním prostoru bývalé továrny Loana, dnes zrekonstruovaného komplexu s názvem Brillovka. Místo je symbolické, nachází se doslova přes cestu od ateliéru, ve kterém Marius Kotrba žil a tvořil. Kurátorem výstavy je Iva Mladičová.

Vernisáž a slavnostní zahájení proběhne v pátek 30. srpna 2019 od 17:30 hodin ve velkém sále v Brillovce v Rožnově pod Radhoštěm.

Výstava potrvá do 5. října 2019. Je otevřena pondělí - pátek 10 - 12 hodin, 13 - 17 hodin, sobota 11 - 14 hodin.

V rámci akce budou pořizovány obrazové a zvukové záznamy za účelem naší prezentace na webu, sociálních sítích a v médiích. TKA nenese odpovědnost za záznamy pořízené a zveřejněné jinými subjekty.
➤ obecná informace o zpracování osobních údajů