tka
kino Panorama
zavři ≡ menu

OBECNÁ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace je příspěvkovou organizací Města Rožnov pod Radhoštěm, který je jeho zřizovatelem. Hlavním úkolem naší organizace je zajištění kulturní činnosti ve městě Rožnov pod Radhoštěm.

T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace zpracovává osobní údaje v souladu s požadavky Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů nebo také GDPR).

T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace je správcem Vašich osobních údajů, která zpracovává zejména za účelem:

  • kulturní činnost

Kontaktní adresa správce:

T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace, Zemědělská 592, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm, IČ: 44740743,  telefon: +420571651233, e-mail: lenka.vicarova@tka.cz

ID datové schránky: ux2k9vt

Kontaktní adresa na referenta správy ochrany osobních údajů pro řešení Vašich požadavků a dotazů:

adresa: T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace, Zemědělská 592, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm, telefon: +420571651233, e-mail: ekonomicke@tka.cz, ID datové schránky: ux2k9vt

Vaše nezbytné osobní údaje jsou shromažďovány a dále zpracovávány zejména na základě Vaší přihlášky (smlouvy o poskytování služeb), v rámci které jsou shromažďovány Vaše identifikační a kontaktní údaje. Další nezbytné údaje mohou být shromažďovány a dále zpracovávány na základě oprávněného zájmu T klubu – kulturní agentury, příspěvkové organizace.

V některých případech mohou být Vaše osobní údaje shromažďovány a dále zpracovávány na základě Vámi uděleného souhlasu, který vždy vyjadřuje svobodný, konkrétní, informovaný a jednoznačný projev Vaší vůle se zpracováním Vašich osobních údajů za daným účelem a jehož součástí je vždy informace o možnosti udělený souhlas kdykoliv odvolat.

Při zpracování Vašich osobních údajů nedochází k automatizovanému rozhodování, na jehož základě by byly činěny úkony či rozhodnutí, jejichž obsahem by byl zásah do Vašich práv či oprávněných zájmů.

Vaše osobní údaje jsou zpracovávány pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování. Po uplynutí této doby jsou osobní údaje zlikvidovány nebo jsou dále uchovány po dobu stanovenou platným Spisovým a skartačním plánem, vydaným v souladu se zákonem č. 499/2004 Sb., o archivnictví a spisové službě.

V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte právo na přístup k Vašim osobním údajům, na jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, vznést námitku proti jejich zpracování, případně uplatnit právo na přenositelnost údajů a další práva podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

Svá práva a požadavky uplatňujte u referenta správy ochrany osobních údajů.

Vaše požadavky budou vždy řádně posouzeny a vypořádány v souladu s příslušnými ustanoveními obecného nařízení. V případě, že nebudete souhlasit s vypořádáním Vašich požadavků a žádostí, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů.

aktuálně

Veřejná soutěž o nejvhodnější nabídku na provozování kavárny/baru v prostoru klubu Vrátnice

Více v sekci poptávky.

Předprodej vstupenek na léto 2018

Prodejní doba:

  • červen

    • pondělí až středa

      • 8.00 - 11.30, 13.00 - 16.00

    • čtvrtek, pátek

      • 8.00 - 11.30, 13.00 - 15.00

  • červenec a srpen - pondělí až pátek
    • 8.00 - 11.30, 13.00 - 15.00

Možnosti předprodeje v sekci předprodej.

už dnes

Pátek 22. června 2018 - 10:00 - 17:00 - pěší zóna u Společenského domu (ul. Palackého)

FARMÁŘSKÉ TRHY

Prodej farmářských a spřízněných produktů od lokálních producentů. Přijďte si nakoupit drůbež z farmy, mléčné výrobky, med a další věci, nejen k snědku. Pokud máte tip na vhodné prodejce, kontaktujte nás, rádi zpestříme nabídku o další farmářské produkty.

Report z prvních farmářských trhů dne 23. května 2018

V rámci akce budou pořizovány obrazové a zvukové záznamy za účelem naší prezentace na webu, sociálních sítích a v médiích. TKA nenese odpovědnost za záznamy pořízené a zveřejněné jinými subjekty.
➤ obecná informace o zpracování osobních údajů

aktuálně z programu

Pátek 29. června 2018 - 16:30 - plocha před bývalým ředitelstvím Tesly, 1. máje 1000

OSLAVA 10. VÝROČÍ ROŽNOVSKÉHO SENIORSKÉHO CENTRA

Rožnovské Seniorské centrum

(Klub seniorů, z. s., ČSŽ-Spolek rožnovských žen, p. s., a MO STP ČR)

zve své členy i veřejnost všech věkových kategorií na oslavu 10. výročí založení.

VLÁĎA HRON vystoupení zpěváka a baviče

(v případě nepříznivého počasí v kině Panorama)

  • 16:30   zahájení
  • 16:45   vystoupení skupiny Line Dance
  • 17:15   program Vládi Hrona nejen pro seniory

V Seniorském centru 29. 6. 2018 od 14 do 16 hodin den otevřených dveří.
Stánek s občerstvením.
Omezený počet sezení (vhodné si přinést kempové židle).
Seniorské centrum i akci podporuje město Rožnov pod Radhoštěm.

Vstup zdarma.

V rámci akce budou pořizovány obrazové a zvukové záznamy za účelem naší prezentace na webu, sociálních sítích a v médiích. TKA nenese odpovědnost za záznamy pořízené a zveřejněné jinými subjekty.
➤ obecná informace o zpracování osobních údajů

12. ROČNÍK KVETOUCÍ MĚSTO ROŽNOV P. R. 2018

T klub – kulturní agentura, Spolek rožnovských žen, ve spolupráci s SBD a městem Rožnov p. R. pod záštitou starosty města Radima Holiše

vyhlašuje soutěž pro všechny občany města Rožnova pod Radhoštěm s trvalým bydlištěm v kategorii balkony a okna v bytových domech, balkony a okna v rodinných domech, zahrádky před bytovými domy. Hodnotit se bude celkový vzhled květinové výzdoby oken, případně balkonů a sladění zeleně a květin s domem atd.

Termín odevzdání přihlášek je do 29. 6. 2018.

Hodnocení bude probíhat 14. 8. 2018, kdy v každé kategorii budou vybráni tři vítězové, kteří obdrží ceny. Ceny budou oficiálně předány 19. 9. 2018 v obřadní síni Městského úřadu v Rožnově pod Radhoštěm.

Schránky, do kterých můžete přihlášku odevzdat, budou umístěny v MěÚ podatelně (Masarykovo náměstí 128 a ul. Letenská 1918), Stavebním bytovém družstvu (ul. ČS. armády 1686), Květinářství U Koryčanských (ul. 1. máje 2638), Turistickém informačním centru (Masarykovo náměstí 131), Potravinách Hruška (ul. Dubková), Klubu seniorů – kancelář (ul. 1. máje 1000), T klubu – poštovní schránka (ul. Zemědělská 592).

Přihlášky jsou k dispozici u schránek na výše uvedených místech, v květnovém a červnovém vydání Spektra Rožnovska, na www.tka.cz a www.roznov.cz

přihláška v tiskové kvalitě

V rámci akce budou pořizovány obrazové a zvukové záznamy za účelem naší prezentace na webu, sociálních sítích a v médiích. TKA nenese odpovědnost za záznamy pořízené a zveřejněné jinými subjekty.
➤ obecná informace o zpracování osobních údajů