tka
kino Panorama
zavři ≡ menu

OBECNÁ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace je příspěvkovou organizací Města Rožnov pod Radhoštěm, který je jeho zřizovatelem. Hlavním úkolem naší organizace je zajištění kulturní činnosti ve městě Rožnov pod Radhoštěm.

T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace zpracovává osobní údaje v souladu s požadavky Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů nebo také GDPR).

T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace je správcem Vašich osobních údajů, která zpracovává zejména za účelem:

  • kulturní činnost

Kontaktní adresa správce:

T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace, Zemědělská 592, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm, IČ: 44740743,  telefon: +420571651233, e-mail: lenka.vicarova@tka.cz

ID datové schránky: ux2k9vt

Kontaktní adresa na referenta správy ochrany osobních údajů pro řešení Vašich požadavků a dotazů:

adresa: T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace, Zemědělská 592, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm, telefon: +420571651233, e-mail: ekonomicke@tka.cz, ID datové schránky: ux2k9vt

Vaše nezbytné osobní údaje jsou shromažďovány a dále zpracovávány zejména na základě Vaší přihlášky (smlouvy o poskytování služeb), v rámci které jsou shromažďovány Vaše identifikační a kontaktní údaje. Další nezbytné údaje mohou být shromažďovány a dále zpracovávány na základě oprávněného zájmu T klubu – kulturní agentury, příspěvkové organizace.

V některých případech mohou být Vaše osobní údaje shromažďovány a dále zpracovávány na základě Vámi uděleného souhlasu, který vždy vyjadřuje svobodný, konkrétní, informovaný a jednoznačný projev Vaší vůle se zpracováním Vašich osobních údajů za daným účelem a jehož součástí je vždy informace o možnosti udělený souhlas kdykoliv odvolat.

Při zpracování Vašich osobních údajů nedochází k automatizovanému rozhodování, na jehož základě by byly činěny úkony či rozhodnutí, jejichž obsahem by byl zásah do Vašich práv či oprávněných zájmů.

Vaše osobní údaje jsou zpracovávány pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování. Po uplynutí této doby jsou osobní údaje zlikvidovány nebo jsou dále uchovány po dobu stanovenou platným Spisovým a skartačním plánem, vydaným v souladu se zákonem č. 499/2004 Sb., o archivnictví a spisové službě.

V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte právo na přístup k Vašim osobním údajům, na jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, vznést námitku proti jejich zpracování, případně uplatnit právo na přenositelnost údajů a další práva podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

Svá práva a požadavky uplatňujte u referenta správy ochrany osobních údajů.

Vaše požadavky budou vždy řádně posouzeny a vypořádány v souladu s příslušnými ustanoveními obecného nařízení. V případě, že nebudete souhlasit s vypořádáním Vašich požadavků a žádostí, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů.

už dnes

Neděle 19. srpna 2018 - 18:00 - hudební altán

RENÉ SOUČEK

Koncert písničkáře z Frýdku-Místku hrající vlastní tvorbu na kytaru a ukulele.

BEZ VSTUPNÉHO.

detaily

Písničkář z Frýdku-Místku toho času žijící v Českých Budějovicích hrající autorskou tvorbu na kytaru a poslední dobou i na ukulele, které mu velmi učarovalo. Jeho texty jsou jakoby ze života s prvky autobiografičnosti. Na kolik, autor nechce vyzradit. Jejich pointa baví publikum ve veselé poloze, ale dokáže i výrazně zasáhnout srdeční oblast v pomalých a dumavých písních.

Pravidelně se účastní koncertů a festivalů, např. Muzikantské žně ve Frýdku-Místku, Sweetsenfest také ve Frýdku-Místku, Collours of Ostrava, festival Pod komínem v Záhliních, Beskydské folkování ve Frýdlantě nad Ostravicí, či na Slovensku Fest Dobré Bohunice. Je pravidelným hostem na Textové dílně Slávka Janouška a nevyhýbá se ani charitativním akcím. V Praze Úněticích se každoročně účastní festivalu Ukulele festival, kde i vyučuje začátečníky hru na ukulele.

Také se s ním můžete setkat na klubové scéně, v čajovnách a podobně. Ceny René nesbírá, ale ocenění dostal za texty a písně na různých akcích. Píseň Fajne-Mjesto se stala v roce 2016 oficiální hymnou města Frýdek-Místek.

Od roku 2012 jej na pódiích doprovází perkusista Marek Hlosta. Jeho cajon a djembe podtrhuje Reného rytmičtější kousky, v subtilnějších písních pak melodicou či druhým hlasem dokresluje kontury.

Vidět jej můžete i vedle folkové legendy Pavlíny Jíšové, nebo písničkářky Adély Jonášové, jako nástěnkáře, řidiče, nosiče a doprovodného hráče.

V roce 2013 vydal René své debutové album "Fajne-Mjesto", jehož kmotrem je Slávek Janoušek. CD produkoval David Stypka a obal graficky ztvárnil Lukáš Horký. Vydalo vydavatelství Sweetsen records. Album je momentálně vyprodáno a sehnat jej lze pouze v elektronické podobě na stránkách Indies records.

V roce 2017 vydal René druhé CD s názvem "Sto tisíc slov", které mělo svou křtící sňůru. Kmotry se stali např. J. Samson Lenk, Jaromír Nohavica, Dante Písničkář a další...Toto album již vyšlo ve vlastním nákladu. Grafiku opět ztvárnil Lukáš Horký a nahrávalo se s hudebními hosty ve studiu ASI ve Frýdku-Místku.

V rámci akce budou pořizovány obrazové a zvukové záznamy za účelem naší prezentace na webu, sociálních sítích a v médiích. TKA nenese odpovědnost za záznamy pořízené a zveřejněné jinými subjekty.
➤ obecná informace o zpracování osobních údajů

aktuálně

Předprodej vstupenek v T klubu na léto 2018

Prodejní doba:

  • červenec a srpen - pondělí až pátek
    • 8.00 - 11.30, 13.00 - 15.00