tka
kino Panorama
Vrátnice
zavři ≡ menu

OBECNÁ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace je příspěvkovou organizací Města Rožnov pod Radhoštěm, který je jeho zřizovatelem. Hlavním úkolem naší organizace je zajištění kulturní činnosti ve městě Rožnov pod Radhoštěm.

T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace zpracovává osobní údaje v souladu s požadavky Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů nebo také GDPR).

T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace je správcem Vašich osobních údajů, která zpracovává zejména za účelem:

  • kulturní činnost

Kontaktní adresa správce:

T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace, 1. máje 1000, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm, IČ: 44740743,  telefon: +420571651233, e-mail: tka@tka.cz

ID datové schránky: ux2k9vt

Kontaktní adresa na referenta správy ochrany osobních údajů pro řešení Vašich požadavků a dotazů:

adresa: T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace, 1. máje 1000, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm, telefon: +420571651233, e-mail: ekonomicke@tka.cz, ID datové schránky: ux2k9vt

Vaše nezbytné osobní údaje jsou shromažďovány a dále zpracovávány zejména na základě Vaší přihlášky (smlouvy o poskytování služeb), v rámci které jsou shromažďovány Vaše identifikační a kontaktní údaje. Další nezbytné údaje mohou být shromažďovány a dále zpracovávány na základě oprávněného zájmu T klubu – kulturní agentury, příspěvkové organizace.

V některých případech mohou být Vaše osobní údaje shromažďovány a dále zpracovávány na základě Vámi uděleného souhlasu, který vždy vyjadřuje svobodný, konkrétní, informovaný a jednoznačný projev Vaší vůle se zpracováním Vašich osobních údajů za daným účelem a jehož součástí je vždy informace o možnosti udělený souhlas kdykoliv odvolat.

Při zpracování Vašich osobních údajů nedochází k automatizovanému rozhodování, na jehož základě by byly činěny úkony či rozhodnutí, jejichž obsahem by byl zásah do Vašich práv či oprávněných zájmů.

Vaše osobní údaje jsou zpracovávány pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování. Po uplynutí této doby jsou osobní údaje zlikvidovány nebo jsou dále uchovány po dobu stanovenou platným Spisovým a skartačním plánem, vydaným v souladu se zákonem č. 499/2004 Sb., o archivnictví a spisové službě.

V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte právo na přístup k Vašim osobním údajům, na jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, vznést námitku proti jejich zpracování, případně uplatnit právo na přenositelnost údajů a další práva podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

Svá práva a požadavky uplatňujte u referenta správy ochrany osobních údajů.

Vaše požadavky budou vždy řádně posouzeny a vypořádány v souladu s příslušnými ustanoveními obecného nařízení. V případě, že nebudete souhlasit s vypořádáním Vašich požadavků a žádostí, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů.

aktuálně z programu

Sobota 22. února 2020 - 20:00 - Vrátnice

STOPA, BIOGRAF BAND

Zahraje domácí rocková legenda STOPA spolu s novou kapelou z Valmezu (se zkušenými muzikanty Vašíček/Trefil/Bartoň v sestavě) BIOGRAF BAND hrající mix bigbítu a jazzrocku.

Vstupné do 21. 2. 80 Kč, v den akce 100 Kč. Předprodej od 21. 1. v sídle T klubu, v TIC nebo online.

video

V rámci akce budou pořizovány obrazové a zvukové záznamy za účelem naší prezentace na webu, sociálních sítích a v médiích. TKA nenese odpovědnost za záznamy pořízené a zveřejněné jinými subjekty.
➤ obecná informace o zpracování osobních údajů

Úterý 25. února 2020 - 19:00 - kino Panorama

SEZNAMKA

aneb Proč ještě nemám svého Milana?

Paní Erika, odbornice na všechno, se vrhla na novou podnikatelskou aktivitu. Se šarmantním záchranářem Panem Milanem vás vezmou na sedmidenní seznamovací zájezd. Naučí vás jak si najít nového partnera, anebo vám umožní, prověřit vašeho stávajícího.
Seznamka je zážitková show pro všechny pohlaví a věkové kategorie, interaktivní happening dvou skvělých komiků a jejich hra s mužsko-ženskými principy vás vtáhne chtě - nechtě do děje. Hravá show se odehrává na „seznamovacím“ zájezdu v Bulharsku, kde si každý, kdo má chuť se pobavit, najde anebo jen prověří svého partnera. Do Bulharska, kde NE znamená ANO, alespoň v neverbálním projevu, cestují účastníci zájezdu, tedy diváci, imaginárním autobusem.
Ocitají se na pláži, v restauraci, v nočním baru, prostě všude tam, kde může přeletět pověstná jiskra. Musí ale zafungovat také chemie a je potřeba se připravit i na možnou bouřku, přesně tak jako ve vztahu... Oľga Belešová a Roman Pomajbo jsou navíc skvělými improvizátory, což ve spolupráci s publikem do představení vnáší vzrušující překvapení a odvázanou zábavu.

Paní Erika je odbornice na všechno. Je úspěšná, krásná, vdaná. Proto se rozhodla pomáhat lidem, kteří to mají horší než ona. Tentokrát bude pomáhat těm, co ještě nemají svého Milana. „Protože každý má svého Milana, i když někteří ještě ne.“

Pan Milan je záchranář tělem i duší, muž do každého počasí, milovník žen a dobrého jídla. V jeho přítomnosti se žádná žena necítí smutná a opuštěná. Bývalý kulturní referent v rekreačních zařízeních si i dnes umí poradit v každé situaci. Za vzhledem sportovce je ukrytá duše romantika.

Hrají: Oľga Belešová a Roman Pomajbo 

Vstupné s místenkou v předprodeji: 320 Kč, na místě: 370 Kč.

Prodej v sídle T klubu, v TIC nebo online od 21. 1. od 8:30 hodin. Od stejného data je možná také 3denní rezervace, a to pouze online.

V rámci akce budou pořizovány obrazové a zvukové záznamy za účelem naší prezentace na webu, sociálních sítích a v médiích. TKA nenese odpovědnost za záznamy pořízené a zveřejněné jinými subjekty.
➤ obecná informace o zpracování osobních údajů

Středa 26. února 2020 - 19:00 - Vrátnice

RUDY HORVAT & FRAGMENTS

(rock, jazz, fusion)

Rudy Horvat - kytary,
Jenny Krompolc - baskytara
Vašek Kramář - klávesy
Kristýna Sibinská - bicí

Ostravský kytarista, který se dostal do podvědomí posluchačů se svou kapelou Facing West Trio (Jazz) se kterou odehrál spoustu koncertů po celé České republice. Od roku 2003 začíná spolupracovat s Borisem Urbánkem a Michalem Žáčkem a stává se členem kapel Boris Band Combination a The Gizd Q, TUTU. Je rovněž členem Ostravského Rozhlasového Orchestru, který na svých koncertech doprovází špičku české hudební scény. Následovala spolupráce s Richardem Bonou, Dave Wecklem, Ashley Slaterem, Vojtěchem Dykem, Vlastou Redlem, kapelu Buty a dalšími.
Kapela hraje vlastní kompozice, skladby Jeff Becka, Dave Weckla, Led Zeppelin...

Tip Z.Ternera: Rudy Horvat patří v současnosti ke kytarové špičce, přesahující rámec naší země. Představuje moderní pojetí jazzu na rockových základech. Kořením kapely je sedmnáctiletá Kristýna Sibinská – vítězka celosvětové soutěže bubenic do 18 let.

Vstupné: 200 Kč. Předprodej od 21. ledna od 8:30 v sídle T klubu, v TIC nebo online.

V rámci akce budou pořizovány obrazové a zvukové záznamy za účelem naší prezentace na webu, sociálních sítích a v médiích. TKA nenese odpovědnost za záznamy pořízené a zveřejněné jinými subjekty.
➤ obecná informace o zpracování osobních údajů

Čtvrtek 27. února 2020 - 19:00 - Vrátnice

JIŘÍ ČERNÝ - ROCKOVÁNÍ

Jeden z nejrespektovanějších hudebních publicistů povídá o hudbě, politice, zajímavých lidech, odpovídá na dotazy a hraje skladby na přání.
Vstupné s místenkou: 130 Kč, studenti: 60 Kč pouze na místě. Prodej v sídle T klubu, v TIC nebo online od 21. 1. od 8:30. Od stejného data je možná také 3denní rezervace, a to pouze online.

V rámci akce budou pořizovány obrazové a zvukové záznamy za účelem naší prezentace na webu, sociálních sítích a v médiích. TKA nenese odpovědnost za záznamy pořízené a zveřejněné jinými subjekty.
➤ obecná informace o zpracování osobních údajů

1 2 3 1 2 3