tka
kino Panorama
Vrátnice
zavři ≡ menu

OBECNÁ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace je příspěvkovou organizací Města Rožnov pod Radhoštěm, který je jeho zřizovatelem. Hlavním úkolem naší organizace je zajištění kulturní činnosti ve městě Rožnov pod Radhoštěm.

T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace zpracovává osobní údaje v souladu s požadavky Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů nebo také GDPR).

T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace je správcem Vašich osobních údajů, která zpracovává zejména za účelem:

  • kulturní činnost

Kontaktní adresa správce:

T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace, Zemědělská 592, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm, IČ: 44740743,  telefon: +420571651233, e-mail: lenka.vicarova@tka.cz

ID datové schránky: ux2k9vt

Kontaktní adresa na referenta správy ochrany osobních údajů pro řešení Vašich požadavků a dotazů:

adresa: T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace, Zemědělská 592, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm, telefon: +420571651233, e-mail: ekonomicke@tka.cz, ID datové schránky: ux2k9vt

Vaše nezbytné osobní údaje jsou shromažďovány a dále zpracovávány zejména na základě Vaší přihlášky (smlouvy o poskytování služeb), v rámci které jsou shromažďovány Vaše identifikační a kontaktní údaje. Další nezbytné údaje mohou být shromažďovány a dále zpracovávány na základě oprávněného zájmu T klubu – kulturní agentury, příspěvkové organizace.

V některých případech mohou být Vaše osobní údaje shromažďovány a dále zpracovávány na základě Vámi uděleného souhlasu, který vždy vyjadřuje svobodný, konkrétní, informovaný a jednoznačný projev Vaší vůle se zpracováním Vašich osobních údajů za daným účelem a jehož součástí je vždy informace o možnosti udělený souhlas kdykoliv odvolat.

Při zpracování Vašich osobních údajů nedochází k automatizovanému rozhodování, na jehož základě by byly činěny úkony či rozhodnutí, jejichž obsahem by byl zásah do Vašich práv či oprávněných zájmů.

Vaše osobní údaje jsou zpracovávány pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování. Po uplynutí této doby jsou osobní údaje zlikvidovány nebo jsou dále uchovány po dobu stanovenou platným Spisovým a skartačním plánem, vydaným v souladu se zákonem č. 499/2004 Sb., o archivnictví a spisové službě.

V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte právo na přístup k Vašim osobním údajům, na jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, vznést námitku proti jejich zpracování, případně uplatnit právo na přenositelnost údajů a další práva podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

Svá práva a požadavky uplatňujte u referenta správy ochrany osobních údajů.

Vaše požadavky budou vždy řádně posouzeny a vypořádány v souladu s příslušnými ustanoveními obecného nařízení. V případě, že nebudete souhlasit s vypořádáním Vašich požadavků a žádostí, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů.

aktuálně z programu

Úterý 23. dubna 2019 - 17:00 - kino Panorama

SPORTOVEC ROKU 2018

Slavnostní vyhlášení nejlepších individuálních sportovců a sportovních kolektivů za rok 2018.

Pořádá Město Rožnov pod Radhoštěm ve spolupráci s T klubem - kulturní agenturou, TJ a sportovní komisí.

V rámci akce budou pořizovány obrazové a zvukové záznamy za účelem naší prezentace na webu, sociálních sítích a v médiích. TKA nenese odpovědnost za záznamy pořízené a zveřejněné jinými subjekty.
➤ obecná informace o zpracování osobních údajů

Čtvrtek 25. dubna 2019 - 19:00 - Vrátnice

JIŘÍ ČERNÝ - ROCKOVÁNÍ

Jeden z nejrespektovanějších hudebních publicistů povídá o hudbě, politice, zajímavých lidech, odpovídá na dotazy a hraje skladby na přání.

Vstupné s místenkou: 130 Kč, studenti: 60 Kč pouze na místě. Prodej v T klubu, v TIC nebo online od 19. 3. od 8:30. Od stejného data je možná také 3denní rezervace, a to pouze online.

V rámci akce budou pořizovány obrazové a zvukové záznamy za účelem naší prezentace na webu, sociálních sítích a v médiích. TKA nenese odpovědnost za záznamy pořízené a zveřejněné jinými subjekty.
➤ obecná informace o zpracování osobních údajů

Pátek 26. dubna 2019 - 9:15 - Vrátnice

JIŘÍ ČERNÝ - PROČ ODEŠLY ROCKOVÉ HVĚZDY - pro školy

Přednáška renomovaného hudebního publicisty Jirky Černého "Proč odešly rockové hvězdy". Určitě už jste někdy slyšeli o tak zvaném Klubu 27 – muzikantech na vrcholu své slávy, kteří do hudebního nebe odešli v pouhých sedmadvaceti letech, mnohdy kvůli své závislosti na drogách. Patří mezi ně například Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison nebo Kurt Cobain.

Pořad je určen pro studenty středních škol.

V rámci akce budou pořizovány obrazové a zvukové záznamy za účelem naší prezentace na webu, sociálních sítích a v médiích. TKA nenese odpovědnost za záznamy pořízené a zveřejněné jinými subjekty.
➤ obecná informace o zpracování osobních údajů

Pátek 26. dubna 2019 - 19:00 - kino Panorama

JIŘÍ KOLBABA - NEPÁL - HIMALÁJSKÉ DOBRODRUŽSTVÍ

Klub cestovatelů

Ještě nedávno putovali Himálajem pouze poutníci a pašeráci. Nyní je tradiční asijská země otevřená všem sportovně naladěným srdcařům.
Přijměte pozvání na náročný vysokohorský trek přes Horní Dolpo k pohádkovému jezeru Poksundo.
Poznáme mnoho přírodních skvostů, úžasně pohostinné a inspirativní lidi i dech beroucí tradice.
Káthmándú, Kagbeni, Pashupatinath, Bagmatí, Ganga, Pokara, Jomson, Muktinath, Saldang, Juphal, Lumbini, Baktapur...
"NEZKOUŠEJ ZMĚNIT NEPÁL! NEPÁL ZMĚNÍ TEBE."

Vstupné v předprodeji s místenkou: 200 Kč, v den akce a na místě s místenkou: 250 Kč.

Prodej vstupenek bude zahájen v T klubu, v IC a online dne 5. února 2019 od 8:30 hodin.

Od stejného data je možná také 3denní rezervace, a to pouze online.

Po spuštění prodeje a rezervací se v pravém horním rohu objeví modrá ikonka VSTUPENKY, na kterou stačí kliknout.

V rámci akce budou pořizovány obrazové a zvukové záznamy za účelem naší prezentace na webu, sociálních sítích a v médiích. TKA nenese odpovědnost za záznamy pořízené a zveřejněné jinými subjekty.
➤ obecná informace o zpracování osobních údajů

Středa 3. dubna až neděle 30. června 2019 - 17:30 - Galerie Na Radnici

Z KAŽDÉHO ROŽKU TROŠKU

Fotoklub R9 jako skupina výtvarných fotografů, ale zároveň i dokumentaristů, působí zde na Rožnovsku od roku 2003, ve formě občanského sdružení. Mezi našimi členy jsou jak aktivní fotoamatérští tvůrci, tak profesionálové a úspěšní autoři mezinárodních salónů fotografie. Nicméně tvorba ve fotoklubu je určována zájmy jednotlivých členů. Také občasně vstupujeme do projektů v regionu Valašska, chceme dokumentovat a tvořit zejména zde – ve spolupráci s neziskovými organizacemi, městy, osobnostmi regionu a významnými institucemi. Zkráceně, chceme, aby nás to bavilo, ale abychom byli i něčemu prospěšní. V současnosti máme 15 členů a jsme otevřeni komukoliv z Rožnova a okolí.
Připojte se k nám :)

Členové fotoklubu R9:
Jaroslav Polášek, Radomír Jirsák, Irena Rauchmanová, Marek Tihelka, Jana Konířová, Michal Kudlák, Veronika Mičolová, Pavel Bílek, Vanda Mischingerová, Josef Bosák, Hana Majerová, Ivo Mischinger, Martina Jirsáková, Petr Stolář, Vlastimil Dorotík.

Fotoklub R9

Vernisáž se uskuteční ve středu 3. 4. 2019 v 17.30 hodin v Galerii Na Radnici v budově MěÚ na Masarykově náměstí.

Výstava začíná 3. dubna a potrvá do 30. června 2019. Je otevřena pondělí, středa 8-17 hodin, úterý, čtvrtek a pátek 8-14 hodin.

V rámci akce budou pořizovány obrazové a zvukové záznamy za účelem naší prezentace na webu, sociálních sítích a v médiích. TKA nenese odpovědnost za záznamy pořízené a zveřejněné jinými subjekty.
➤ obecná informace o zpracování osobních údajů

1 2 3 1 2 3