tka
kino Panorama
Vrátnice
zavři ≡ menu

OBECNÁ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace je příspěvkovou organizací Města Rožnov pod Radhoštěm, který je jeho zřizovatelem. Hlavním úkolem naší organizace je zajištění kulturní činnosti ve městě Rožnov pod Radhoštěm.

T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace zpracovává osobní údaje v souladu s požadavky Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů nebo také GDPR).

T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace je správcem Vašich osobních údajů, která zpracovává zejména za účelem:

  • kulturní činnost

Kontaktní adresa správce:

T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace, 1. máje 1000, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm, IČ: 44740743,  telefon: +420571651233, e-mail: tka@tka.cz

ID datové schránky: ux2k9vt

Kontaktní adresa na referenta správy ochrany osobních údajů pro řešení Vašich požadavků a dotazů:

adresa: T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace, 1. máje 1000, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm, telefon: +420571651233, e-mail: ekonomicke@tka.cz, ID datové schránky: ux2k9vt

Vaše nezbytné osobní údaje jsou shromažďovány a dále zpracovávány zejména na základě Vaší přihlášky (smlouvy o poskytování služeb), v rámci které jsou shromažďovány Vaše identifikační a kontaktní údaje. Další nezbytné údaje mohou být shromažďovány a dále zpracovávány na základě oprávněného zájmu T klubu – kulturní agentury, příspěvkové organizace.

V některých případech mohou být Vaše osobní údaje shromažďovány a dále zpracovávány na základě Vámi uděleného souhlasu, který vždy vyjadřuje svobodný, konkrétní, informovaný a jednoznačný projev Vaší vůle se zpracováním Vašich osobních údajů za daným účelem a jehož součástí je vždy informace o možnosti udělený souhlas kdykoliv odvolat.

Při zpracování Vašich osobních údajů nedochází k automatizovanému rozhodování, na jehož základě by byly činěny úkony či rozhodnutí, jejichž obsahem by byl zásah do Vašich práv či oprávněných zájmů.

Vaše osobní údaje jsou zpracovávány pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování. Po uplynutí této doby jsou osobní údaje zlikvidovány nebo jsou dále uchovány po dobu stanovenou platným Spisovým a skartačním plánem, vydaným v souladu se zákonem č. 499/2004 Sb., o archivnictví a spisové službě.

V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte právo na přístup k Vašim osobním údajům, na jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, vznést námitku proti jejich zpracování, případně uplatnit právo na přenositelnost údajů a další práva podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

Svá práva a požadavky uplatňujte u referenta správy ochrany osobních údajů.

Vaše požadavky budou vždy řádně posouzeny a vypořádány v souladu s příslušnými ustanoveními obecného nařízení. V případě, že nebudete souhlasit s vypořádáním Vašich požadavků a žádostí, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů.

už dnes

Čtvrtek 14. listopadu 2019 - 20:00 - Vrátnice

KIAP, NÁRODNÍ DIVADLO (JAZZ NORSKO/CZ)

Trio Kiap hraje hudbu energickou a extrovertní , čerpá inspiraci z americké jazzové avantgardy, rocku , metalu i evropské vážné hudby. Melodicky neotřelé kompozice ve spojení s rockovou expresivitou, bezprostřední interakcí a improvizací vytváří projekt, který je na norské scéně vyjímečný a i díky tomu si za tři roky existence kapela vydobila na této scéně slušné postavení.

Těleso vystoupilo na festivalech a koncertech v Norsku, Holandsku, Dánsku, Polsku, Slovensku, České Republice a Japonsku. V roce 2016 skupina vydala debutové eponymní album u vydavatelství Hevhetia, v letošním roce vyšlo album druhé s hostujících německým saxofonistou a klarinetistou Frankem Gratkowskim.

Sestava:
Magnus S. Eide / bicí
Michal Wroblewski / altový saxofon
Magnus J. Grimnes / elektrická kytara

Předskakovat bude Národní divadlo v nové sestavě:
Jiří Štěpán / basa
Lukáš Fojtík aka Forest / bicí
Marek Tragan / akustická kytara

Improvizace, free jazz, občas trocha noisu. Hrát vždycky trochu jinak a nebát se dělat chyby, to je o co tu běží. A hledání hranic.

Vstupné s místenkou: do 13. 11. 170 Kč, v den akce 200 Kč. Předprodej od 8. 10. v sídle T klubu, v TIC nebo online.

V rámci akce budou pořizovány obrazové a zvukové záznamy za účelem naší prezentace na webu, sociálních sítích a v médiích. TKA nenese odpovědnost za záznamy pořízené a zveřejněné jinými subjekty.
➤ obecná informace o zpracování osobních údajů

aktuálně z programu

Čtvrtek 3. října 2019 až pondělí 6. ledna 2020 - Galerie Na Radnici

TÉČKO

Výstava mapující 33 let nabídky kultury v Rožnově pod Radhoštěm pod taktovkou T klubu – kulturní agentury a organizovanou z budovy T klubu.

Výstava začala 3. října a potrvá do pondělí 6. ledna 2020.
Dernisáž se uskuteční v pondělí 6. ledna 2020 v 17.00 hodin v Galerii Na Radnici v budově MěÚ na Masarykově náměstí. 

Je otevřena pondělí, středa 8-17 hodin, úterý, čtvrtek a pátek 8-14 hodin. Výstava bude přístupná pro bývalé „klubáky" a návštěvníky, kteří již nebydlí v Rožnově a mají zájem výstavu zhlédnout, ještě v sobotu 2. listopadu 2019 od 11:30 do 13:00 hodin a v sobotu 7. prosince 2019 od 10.30 do 11.30 hodin. 

➤ tisková zpráva

detaily

„Už koncem roku 2017, ještě za mého působení v TKA, jsme tuto výstavu s dramaturgyní Romanou Ruskovou naplánovaly. Výstava mapuje 33 let nabídky kultury v Rožnově pod Radhoštěm pod taktovkou T klubu – kulturní agentury a organizovanou z budovy T klubu.

Ještě roku 1981 stála na ulici Zemědělské v Rožnově pod Radhoštěm namodro nalíčená, ale už oprýskaná vilka, které se říkalo Modrá vila. Tehdejší podnik Tesla Rožnov ji vykoupil v souvislosti s výstavbou vedle stavěného internátu  a byla určená k demolici. Tesla byla tehdy plná mladých lidí, kteří neměli prostor pro setkávání mimo hospody a pro kulturní akce. No a tak se situace chopila skupinka nadšenců - J. Měrka, J. Řehák, T. Hradil, M. Bordovský, P. Mičunek, Z. Mičkal a další.  U tehdejšího vedení podniku se podařilo prosadit zrušení demolice a vyčlenění prostředků pro rekonstrukci. Projekčně vše zajišťoval architekt Láďa Fiedler. V roce 1982 bylo vyřízeno stavební povolení a práce mohly začít. Desítky mladých lidí se všeho také vlastnoručně chopily, dobrovolně a bezplatně provedly obrovský kus práce a už o dva roky později (1984) bylo přízemí vily zkolaudováno na klubové zařízení mladých Tesly Rožnov. Poté bylo zrekonstruováno ještě 1. patro, kde vznikla klubovna pro děti a školní mládež pro výuku na počítačích PMD, videokavárna a výstavní galerie. Oficiálně byl celý T klub pro veřejnost otevřen 24. dubna 1988 ve 14 hodin, kdy byla ve spolupráci s 1. koňskou stíhací perutí zahájena výstava karikatur pana Miroslava Bartáka. Začala se tak psát nová kapitola v historii kultury v Rožnově pod Radhoštěm.

Od té doby se uskutečnilo velké množství akcí a projektů. Provoz T klubu částečně financovala Tesla Rožnov, částečně mládežnická organizace a částečně Dům kultury Tesly Rožnov. Pracovala jsem v T klubu jako kulturní referentka. V roce 1992 převzalo T klub od Tesly město Rožnov pod Radhoštěm a byla jsem jmenována ředitelkou. Následně byly akce pořádány pod taktovou T klubu – kulturní agentury, která vznikla 1. ledna 2001 rozhodnutím Rady města Rožnov pod Radhoštěm – sloučením T klubu s Městskou kulturní agenturou.  

Jen stručně zmíním konání pravidelných retroplesů, dennodenní filmová promítání (provozování kina od roku 2008), diskoplesy, komorní koncerty, velké koncerty (Vojta Dyk & B-Side Band, Jaromír Nohavica, Pražský výběr), Večery s klasikou, pořady pro školy, Kluby cestovatelů, Valašské zkušebny, Hurá prázdniny, soutěž Kvetoucí město, divadelní představení, festivaly (Jeden svět, Valašské folkrockování, Snow Film Fest, Expediční kamera, Folklor Fusion, divadelní festival Teatri), Setkání heligonkářů, Rožnovský fejeton, Josefský a Všesvatský jarmark, Farmářské trhy, Vánoční strom, Vánoční trhy, Rožnov zpívá koledy…

Uskutečnila se také spousta komorních výstav (Galerie Na Radnici, vestibul kina Panorama, galerie v městské knihovně), rovněž v galerii Na Radnici a také nejen internetová výstava Střípky z historie kostela, výstava Osvobozený Rožnov ve fotografiích, která je také k dispozici v elektronické podobě na stránkách www.tka.cz (na náměstí a ve vestibulu kina) a kromě toho výstavy v Galerii Na Letné a velká výstava fotografií Jindřicha Štreita a také obrazů malířů Václava Jaroně a Jaroslava Frydrycha ve velkém sále Společenského domu.

Dále jednorázové akce – vydání básnické sbírky a CD Horní chlapci od básníka pana Ladislava Nezdařila, Odhalení pomníku Čeňka Kramoliše, Křest CD a koncert Aleny Valové s přáteli, Zápis do České knihy rekordů v počtu koloběžek na jednom místě…

Akce nacházely a nacházejí místo konání v kině Panorama, 16 let také ve Společenském domě (v letech 2002 až 2018), v katolickém i evangelickém kostele, v sále ZUŠ, v Janíkově stodole ve VMP, v restauraci Harcovna (do roku 2012), na Kamenci (do roku 1991), v galerii městské knihovny, Galerii Na Letné, Galerii Na Radnici, v amfiteátru Na Stráni, na náměstí, v hudebním altánu, v sále T klubu do dubna letošního roku a od září roku 2018 také v klubu Vrátnice. V budově T klubu probíhaly diskotéky, metalotéky, rockotéky, Absinth party, komorní koncerty všech žánrů a divadla malých forem, srazy příznivců kapely Depeche Mode a příznivců kapely Metallica, školní srazy, svatby, oslavy narozenin, maturitní večírky…

TKA provozovala v minulosti skatepark u sídliště Láz, prodejní galerii F. R. Čecha v galerii T klubu a u budovy T klubu pronajímala zahrádku. TKA spolupracovala na výstavách a dalších aktivitách s mnohými organizacemi v Rožnově – Valašským muzeem v přírodě, Klubem seniorů, Spolkem rožnovských žen, Domovem Kamarád, Iskérkou, ZUŠkou, městskou knihovnou, ZŠ i SŠ školami, s Armádou ČR na festivalu Rožnovská valaška pro děti, Klubem Parkinson, se soubory Radhošť a Javořina, s 1. koňskou stíhací perutí, s Pragokoncertem a Jiřím Plockem s festivalem Hudba v pohybu. TKA spolupořádala benefice a aktivně pomáhala při povodních v roce 2002.

TKA spolupracovala také s Valašským královstvím na projektu Putování s valašským pasem, podílí se na projektech a akcích města Lázeňský hájek, Rožnov lázeňský, Město snů, Divotvorný park, Sportovec roku, Den matek, Den seniorů, Běh Emila Zátopka, Jarmark neziskových organizací, Dětská olympiáda, fotosoutěž Rožnov objektivem, výstavy k 750. letům Rožnova. Aktivně spolupracovala s družebními městy Rožnova pod Radhoštěm Šremem, Körmendem a Bergenem (koncerty souborů, kapel, výstavy). TKA spolupracuje s městem při vydávání kulturních ročenek a pod hlavičkou TKA dlouhodobě probíhají zájezdy na divadelní předplatné do ostravských divadel.

V době od roku 2001 do roku 2014 bylo TKA rovněž vydavatelem čtrnáctideníku Spektrum Rožnovska a spolupracovala s firmou Loudín na vydávání a distribuci kulturního měsíčníku KAM. Pro firmu Dura připravovala pro tisk čtvrtletník Duranews a pro firmy Remak, myonic, ON SEMI, NXP a další zajišťovala akce na zakázku. TKA také vypracovalo (v letech 2012 – 2014) podklady pro zadání poslední architektonické soutěže na Kulturní centrum a dále se svými zkušenostmi a praxí úzce spolupracovalo s architekty (Archteam), kteří Centrum projektovali.

Všechno někdy začíná a někdy končí… a něco dalšího opět začíná... Pro T klub – kulturní agenturu byl 30. duben 2019 dnem posledním, kdy všichni její pracovníci po mnoha letech T klub opustili.

Další etapa začala T klubu – kulturní agentuře v budově Komerčních domů na ulici 1. máje, kam se z T klubu rozhodnutím svého zřizovatele přestěhovala. Do doby, než bude zrealizována stavba Kulturního centra. Budova T klubu se nyní rekonstruuje a bude sloužit pro potřeby městského nízkoprahového centra.  

Podrobněji se o životě a aktivitách T klubu a T klubu – kulturní agentury dozvíte přímo na výstavě. I když 33 let existence agentury se nedá úplně zachytit v jedné výstavě jen s 50 výstavními rámy, věřím, že alespoň malý obrázek o úspěšných akcích a činnosti si uděláte a zavzpomínáte. Jste srdečně zváni. Hlavně vy, kteří jste tam v průběhu let účinkovali, vystavovali, akce organizovali, měli tam svatbu, maturitní večírek nebo jste tam pracovali či chodili nezištně pomáhat. Třeba se i na nějaké fotografii poznáte. Všem klubákům a dále pracovníkům T klubu a později T klubu – kulturní agentury patří za jejich skvělou týmovou práci, kterou dělali srdcem, velké poděkování. Pokaždé na prvním místě měli vždy spokojeného diváka a návštěvníka akce. DĚKUJI. Konkrétně v posledních letech Daniele Cibulcové, Romaně Ruskové, Pavlu Jakubíkovi, Petře Krupové, Martině Peškové, Renatě Koňaříkové, Liboru Goldovi, Martinu Valáškovi, Petru Fojtáškovi, Pavlu Švarcovi a Martinu Vojtovičovi.  Byla to s nimi krásná a smysluplná práce.“ Lenka Vičarová

V rámci akce budou pořizovány obrazové a zvukové záznamy za účelem naší prezentace na webu, sociálních sítích a v médiích. TKA nenese odpovědnost za záznamy pořízené a zveřejněné jinými subjekty.
➤ obecná informace o zpracování osobních údajů

Pátek 15. listopadu 2019 - 19:00 - Vrátnice

POSLOUCHEJ

Promítání nového filmu režisérů a scénáristů Davida Laňky a Martina Müllera s Kristýnou Maléřovou-Podzimkovou v hlavní roli. Po filmu proběhne beseda s režiséry a Kristýnou Maléřovou-Podzimkovou.

Snímek vypráví příběh mladého páru, který vyráží na výlet, aby jejich vztahu dodali novou energii, protože se zdá, že už se vyčerpal a spěje k zániku. Dívka má navíc silné podezření, že jí je partner nevěrný, ale nemá pro to důkazy. Partnerovo koketní chování vůči jiným ženám ji v tom však utvrzuje. Během cesty, kdy její partner spí, uslyší v autě hlas a jak se záhy ukáže, jde o hlas mužovy milenky. Ta se dokonce dívce začne zjevovat. Je to jen noční můra, halucinace, nebo snad její partner skrývá daleko hrůznější tajemství, než jsou občasné zálety? Jak ubíhají kilometry, atmosféra houstne a ve chvíli, kdy dívka záhadu rozluští, jí začne jít o život.

nevhodné pro děti do 12 let • vstupné 80 Kč • délka filmu 85 minut

Předprodej v sídle T klubu, v TIC nebo online od 31. 10. od 10:00.

trailer

V rámci akce budou pořizovány obrazové a zvukové záznamy za účelem naší prezentace na webu, sociálních sítích a v médiích. TKA nenese odpovědnost za záznamy pořízené a zveřejněné jinými subjekty.
➤ obecná informace o zpracování osobních údajů

Středa 20. listopadu 2019 - 19:00 - hotel Energetic

ZBYNĚK TERNER  - VÁNOČNÍ KONCERT 2019

Všichni, kdo máte rádi atmosféru klidu, jiskřivého sněhu a krásných melodií jste srdečně zváni na v pořadí již devátý Vánoční koncert, který se uskuteční 20.11.2019 od 19 hodin v Hotelu Energetic v Rožnově pod Radhoštěm. Doprovodné trio zahraje ve složení Jiří Zabystrzan – piano, Zdeněk Holka – kontrabas, Dan Olejník – bicí. Jako vždy nechybí ani vzácný host jímž letos bude Marco Campos rodák z Limy ( Peru ), který sám o sobě říká:“ Jsem zpěvák s latinským srdcem a krví v žilách.“ Tešte se na latinskoamerické koledy.

Vstupné s místenkou: 250 Kč. Předprodej v sídle T klubu, v TIC nebo online od 15. 10. od 8:30.

V rámci akce budou pořizovány obrazové a zvukové záznamy za účelem naší prezentace na webu, sociálních sítích a v médiích. TKA nenese odpovědnost za záznamy pořízené a zveřejněné jinými subjekty.
➤ obecná informace o zpracování osobních údajů

Středa 20. listopadu 2019 - 19:00 - Vrátnice

PKM - THE SHADOWS REVIVAL

Původně parta muzikantů, hrajících pro radost sobě a pro pobavení svých kamarádů, např. u příležitosti narozenin, nebo jen tak v hospůdce, nebo na zahrádce. Repertoár tvořily hlavně bigbítové a raně rockové skladby z 60. let, tak jak se v té době hrávaly na zábavách a tzv. čajích. Na základě zájmu publika (a hlavně pamětníků těchto akcí) postupně přicházely i nabídky na veřejná vystoupení. V současnosti skupina PKM působí na koncertních akcích regionálního významu, hlavně na Kroměřížsku a na Zlínsku.

Vstupné pouze na místě 99 Kč. Uspořádání sálu na sezení bez místenek.

V rámci akce budou pořizovány obrazové a zvukové záznamy za účelem naší prezentace na webu, sociálních sítích a v médiích. TKA nenese odpovědnost za záznamy pořízené a zveřejněné jinými subjekty.
➤ obecná informace o zpracování osobních údajů

Čtvrtek 21. listopadu 2019 - 14:00 - Hotel Energetik

SETKÁNÍ JUBILANTŮ

T klub - kulturní agentura pod záštitou místostarosty Jana Kučery zve jubilanty města Rožnova pod Radhoštěm na sváteční odpoledne.

Akce pro pozvané jubilanty.

V rámci akce budou pořizovány obrazové a zvukové záznamy za účelem naší prezentace na webu, sociálních sítích a v médiích. TKA nenese odpovědnost za záznamy pořízené a zveřejněné jinými subjekty.
➤ obecná informace o zpracování osobních údajů

Čtvrtek 21. listopadu 2019 - 19:00 - Vrátnice

JIŘÍ ČERNÝ – HLASY SAMETOVÉ REVOLUCE

Poslechový pořad o hudebních osobnostech, které se podílely na listopadových událostech v roce 1989. Publicista zakazovaný komunistickými vládci se stal jakýmsi tiskovým mluvčím Sametové revoluce. Byl to on, kdo na Václavském náměstí uvedl Martu Kubišovou, aby zazpívala "Motlitbu pro Martu" a o pár dní později na tiskové konferenci Občanského fóra oznámil rezignaci komunistických pohlavárů. Jeho autentické vzpomínky zabrousí i do nehudebních vod a společně si připomeneme listopadovou euforii a společně můžeme podiskutovat, jak se očekávání života ve svobodné společnosti splnila.

Vstupné s místenkou: 130 Kč, studenti: 60 Kč pouze na místě. Předprodej od 15. 10. 2019 v sídle T klubu, v TIC nebo online. Od stejného data je možná také třídenní rezervace, a to pouze online.

V rámci akce budou pořizovány obrazové a zvukové záznamy za účelem naší prezentace na webu, sociálních sítích a v médiích. TKA nenese odpovědnost za záznamy pořízené a zveřejněné jinými subjekty.
➤ obecná informace o zpracování osobních údajů

1 2 3 1 2 3