tka
kino Panorama
Vrátnice
zavři ≡ menu

OBECNÁ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace je příspěvkovou organizací Města Rožnov pod Radhoštěm, který je jeho zřizovatelem. Hlavním úkolem naší organizace je zajištění kulturní činnosti ve městě Rožnov pod Radhoštěm.

T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace zpracovává osobní údaje v souladu s požadavky Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů nebo také GDPR).

T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace je správcem Vašich osobních údajů, která zpracovává zejména za účelem:

  • kulturní činnost

Kontaktní adresa správce:

T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace, Zemědělská 592, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm, IČ: 44740743,  telefon: +420571651233, e-mail: lenka.vicarova@tka.cz

ID datové schránky: ux2k9vt

Kontaktní adresa na referenta správy ochrany osobních údajů pro řešení Vašich požadavků a dotazů:

adresa: T klub – kulturní agentura, příspěvková organizace, Zemědělská 592, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm, telefon: +420571651233, e-mail: ekonomicke@tka.cz, ID datové schránky: ux2k9vt

Vaše nezbytné osobní údaje jsou shromažďovány a dále zpracovávány zejména na základě Vaší přihlášky (smlouvy o poskytování služeb), v rámci které jsou shromažďovány Vaše identifikační a kontaktní údaje. Další nezbytné údaje mohou být shromažďovány a dále zpracovávány na základě oprávněného zájmu T klubu – kulturní agentury, příspěvkové organizace.

V některých případech mohou být Vaše osobní údaje shromažďovány a dále zpracovávány na základě Vámi uděleného souhlasu, který vždy vyjadřuje svobodný, konkrétní, informovaný a jednoznačný projev Vaší vůle se zpracováním Vašich osobních údajů za daným účelem a jehož součástí je vždy informace o možnosti udělený souhlas kdykoliv odvolat.

Při zpracování Vašich osobních údajů nedochází k automatizovanému rozhodování, na jehož základě by byly činěny úkony či rozhodnutí, jejichž obsahem by byl zásah do Vašich práv či oprávněných zájmů.

Vaše osobní údaje jsou zpracovávány pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování. Po uplynutí této doby jsou osobní údaje zlikvidovány nebo jsou dále uchovány po dobu stanovenou platným Spisovým a skartačním plánem, vydaným v souladu se zákonem č. 499/2004 Sb., o archivnictví a spisové službě.

V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte právo na přístup k Vašim osobním údajům, na jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, vznést námitku proti jejich zpracování, případně uplatnit právo na přenositelnost údajů a další práva podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

Svá práva a požadavky uplatňujte u referenta správy ochrany osobních údajů.

Vaše požadavky budou vždy řádně posouzeny a vypořádány v souladu s příslušnými ustanoveními obecného nařízení. V případě, že nebudete souhlasit s vypořádáním Vašich požadavků a žádostí, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů.

už dnes

Pátek 22. února 2019 - 19:30 - Vrátnice

DUNAJ, NENÍ NĚMÝ

19:30 Dunaj

21:00 Není Němý

Když se hudebníci Dunaje po letech sešli při natáčení filmu "Dunaj vědomí", našli znovu chemii, která je dříve spojovala. Přeskočila jiskra, a skupina se rozhodla obnovit činnost. A to v sestavě, která zaznamenala největší úspěch. Chybět bude pouze Jiří Kolšovský, jeho pěveckých partů se ujme zbytek kapely. Páteř vystoupení budou tvořit zpočátku zejména skladby z nejsilnějšího období Dunaje (Dudlay), postupně budou zařazeny zcela nové písně vycházející z nejlepších tradic Dunaje, které posléze vyústí v nové album. Nejedná se tedy o klasický comeback, ale o novou energii, se kterou Dunaj znovu započne hudební dráhu. Pozor, toto není reminiscence a la různé návraty v minulých letech, toto je regulérní restart jedné z nejúspěšnějších, nejinvenčnějších a nejoriginálnějších kapel české hudební historie!

Josef Ostřanský, kytara, zpěv
Vladimír Václavek, baskytara, zpěv
Pavel Koudelka, bicí, zpěv

Jako po-kapela vystoupí unikátní duo (někdy trio) Nění Němý, jejihž hudba s českými texty vztváří svéráznou atmosféru, ketrá by se dala popsat jako ambientní alternativa.

Vstupné do 21. 2. 270 Kč v den koncertu 300 Kč. Předprodej od 8. 1. 2019 v T klubu, TIC  nebo online. Omezená kapacita.

V rámci akce budou pořizovány obrazové a zvukové záznamy za účelem naší prezentace na webu, sociálních sítích a v médiích. TKA nenese odpovědnost za záznamy pořízené a zveřejněné jinými subjekty.
➤ obecná informace o zpracování osobních údajů

aktuálně z programu

Středa 9. ledna až neděle 31. března 2019 - Galerie Na Radnici

60 LET KLUBU FILATELISTŮ V ROŽNOVĚ POD RADHOŠTĚM

Poštovní známky se v Rožnově p. R. sbíraly již za rakousko-uherského mocnářství, ale sbírali je jen jednotlivci. V nejbližším okolí byl organizovaný filatelistický spolek pouze ve Valašském Meziříčí, který byl založen v roce 1933. V našem městě můžeme dát začátek organizované filatelie a její rozšíření do roku 1959, kdy se 23. června konala v hotelu Novák (dnes AGH) ustavující schůzka kroužku filatelistů při Závodním klubu n. p. Tesla Rožnov. Prvým předsedou byl zvolen Václav Navrátil a schůzky se konaly 1x za měsíc v hotelu Novák.

detaily

Kroužek zaměřil svoji činnost na výměnu známek a filatelistického materiálu mezi členy, na výdej novinek československých známek, půjčování katalogů, odborné filatelistické literatury a časopisů, odborné besedy a diskuze o filatelistické problematice a hlavně na výchovu mladých adeptů filatelie. Během času se někteří členové kroužku – od roku 1965 Klubu filatelistů KF 07-70 v rámci Svazu československých filatelistů (SČSF), od roku 1994 Klubu filatelistů při Středisku volného času v Rožnově p. R. – postupně zaměřili na specializaci v oblasti poštovní historie, geografilatelie (známek i zaniklých známkových zemí), uměleckých děl na známkách a také na sbírání pohlednic. Členové klubu i kroužku mladých filatelistů sestavili řadu filatelistických exponátů, které na výstavách získaly několik medailí a čestných ocenění, zpracovali historii pošt na Rožnovsku, pro veřejnost uspořádali 57 filatelistických a sběratelských burz a v posledních letech zorganizovali 26 výtvarných soutěží pro děti, školáky a studenty. K výročím Klubu filatelistů, pošt a výročím ve VMP vydali soukromé dopisnice, obálky a známky s přítisky.

Výstava k 60. výročí založení Klubu filatelistů nemůže pochopitelně obsáhnout vše z bohaté činnosti klubu, ale najdete na ní ukázky z činnosti členů klubu a hlavně vám ukáže, co krásného z oblasti uměleckých děl již bylo na našich známkách vydáno. Doufáme, že přinese i vám, návštěvníkům výstavy, alespoň něco z toho, co dala členům našeho klubu – radost a potěšení z krásných věcí a velké množství nových poznatků a vědomostí.

Věříme, že výstava bude také výzvou pro další zájemce o filatelii a sběratelství, aby do našeho Klubu filatelistů při SVČ zavítali na výměnné schůzky. Rádi přivítáme všechny zájemce, hlavně ale mladé, kteří by měli být pokračovateli v naší zájmové činnosti – filatelii a sběratelství.

Výměnné schůzky se konají každý sudý týden, vždy ve čtvrtek od 18 hodin ve Středisku volného času v Rožnově pod Radhoštěm na Bezručově ulici (u ZŠ Pod Skalkou).

Vladimír Vystavěl

Vernisáž se uskuteční ve čtvrtek 10. 1. 2019 od 16 hodin v Galerii Na Radnici v budově MěÚ na Masarykově náměstí.

Výstava začíná 9. ledna a potrvá do 31. března 2019. Je otevřena pondělí, středa 8-17 hodin, úterý, čtvrtek a pátek 8-14 hodin.

V rámci akce budou pořizovány obrazové a zvukové záznamy za účelem naší prezentace na webu, sociálních sítích a v médiích. TKA nenese odpovědnost za záznamy pořízené a zveřejněné jinými subjekty.
➤ obecná informace o zpracování osobních údajů

1 2 3 1 2 3